Artikelcode: 283630 SKU: 283630 Categorieën: , ,

Geotextiel non woven 200 gr/m2

 4,65 incl. btw per m1

Levertijd: 2-5 werkdagen

Geotextiel non woven is zeer geschikt voor toepassing bij GWW projecten zoals wegen, het spoor, bij vuilstorting of civiel/milieutechnisch. Daarnaast kan het bij veel tuinklussen worden gebruikt zoals borders, grindpaden, opritten en onder vlonders, tegels en kunstgras.

Belangrijke informatie voor het bestellen:
Geotextiel non woven wordt geleverd per strekkende meter. Dit Geotextiel is 2 meter breed. Bestelt u 1 (m1), dan krijgt u dus een strook geleverd van 2 meter breed en 50 cm lang. Bestelt u 2 (m1), dan krijgt u een strook van 2 meter breed en 1 meter lang.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Geotextiel non woven 200 gr/m2

Geotextiel non woven heeft een doekgewicht van 200 gr/m2. Door de speciale structuur van het doek laat het wel water door en houdt het deels wortelgroei tegen. Geotextiel non woven heeft een hoge zanddichtheid en het heeft een positief effect op de stabiliteit van de grond. Daarnaast is het duurzaam omdat het lang mee gaat. Het is eenvoudig op maat te maken en te verwerken.

Functionaliteiten

Scheiden

Geotextiel Functie scheiden | Steenvoordeel

De belangrijkste functie van scheiding is om te voorkomen dat twee verschillende korrelige materialen zich vermengen onder mechanische spanning zoals verkeer. De kenmerken van de invoerlaag worden daarom gehandhaafd.

Filtratie

Geotextiel Functie filtratie | Steenvoordeel

De belangrijkste functie van filtratie is het voorkomen van de destabilisatie van de bodem door interne stromingen.

Drainage

De belangrijkste functie van drainage is om water of andere vloeistoffen naar de uitlaten van de structuur te evacueren.

Toepassing

Geotextiel is zeer geschikt voor toepassing bij GWW projecten zoals wegen, het spoor, bij vuilstorting of civiel/milieutechnisch. Daarnaast kan het bij veel tuinklussen worden gebruikt zoals borders, grindpaden, opritten en onder vlonders, tegels en kunstgras. Het doek zorgt voor een scheiding van grondlagen en werkt tevens als drukverdeeldoek. Door de productiemethode met hoogwaardige grondstoffen is Geotextiel zeer robuust en gaat het lang mee.

Voordelen van Geotextiel non woven

  • Geotextiel zorgt voor een scheiding van grondlagen en werkt als drukverdeeldoek bij grindpaden, bestrating en kunstgras
  • Geotextiel is zeer goed waterdoorlatend
  • Geotextiel is sterker dan normaal anti-worteldoek en rafelt niet.

Meer informatie over Geotextiel non woven?

Twijfelt u nog over de toepassing van Geotextiel? Neem dan gerust even contact met ons op via de website, of bel gelijk naar 0341-352931. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons bedrijf aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo.

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar materialen levert aan grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen.

Breedte

200 cm

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.