Artikelcode: 283145 SKU: 283145 Categorieën: ,

EV Kabelgoottegel 15x30x6cm lichtgrijs

 79,95 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

De EV Kabelgoottegel 15x30x6cm lichtgrijs biedt een passende oplossing voor over het trottoir liggende laadkabels.

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

EV Kabelgoottegel 15x30x6cm lichtgrijs

De EV Kabelgoottegel 15x30x6cm lichtgrijs biedt een passende oplossing voor over het trottoir liggende laadkabels. Door de toename van het aantal elektrische auto’s zullen ook steeds meer laadpalen worden geplaatst. Daarvan zal een deel worden aangeschaft door particulieren met een eigen oprit. Bij het ontbreken van een eigen oprit zijn veel mensen aangewezen op een openbare parkeerplek. Hoewel diverse gemeenten dit steeds vaker verbieden worden meer en meer laadkabels over het trottoir gelegd wat kan leiden tot gevaarlijke situaties voor met name visueel en mobiel beperkte gebruikers.

De EV Kabelgoottegel biedt voor dit probleem een oplossing. Het is een robuuste tegel met een uitsparing en rubber afdekstrip. Hierin kunnen ook dikkere kabels worden gelegd. Door zijn afmetingen van 15×30 cm kan de tegel eenvoudig worden aangebracht in bestrating van 30×30 betontegels. Voor het plaatsen van de kabelgoottegel in de openbare ruimte adviseren wij wel om eerst toestemming bij uw gemeente te vragen.

EV-Kabelgoottegel maatschets 283145 | Steenvoordeel

Kom naar onze showtuin in Ermelo

Wilt u deze kabelgoottegel met eigen ogen bekijken? U vindt deze tegel in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u meer weten over de toepassing en aanleg van kabelgoottegels Kom dan vooral eens langs. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat al voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al ruim 40 jaar materialen aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

Formaat

15×30 cm

Dikte

6 cm

Kleur

Lichtgrijs

Fabrikant

Struyk Verwo Infra

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.