Artikelcode: 97875 SKU: 39495 Categorieën: , , , ,

Drainbase 60x60x3cm HI

 24,40 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

Drainbase is een innovatief, waterbufferend tegelsysteem voor een perfect waterdoorlaatbare verharding met kunstgras. Het systeem is vernieuwend op het gebied van toepassingen met kunstgras en combineert de positieve eigenschappen van kunstgras met de mogelijkheid tot bufferen en infiltreren van het regenwater.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

De duurzame tuin
Dit product levert op de onderstaande wijze een bijdrage aan de duurzame tuin

Wilt u meer weten over de toepassing van duurzame producten in uw tuin lees dan onze blog

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Drainbase 60x60x3cm HI

Drainbase is een innovatief, waterbufferend tegelsysteem voor een perfect waterdoorlaatbare verharding met kunstgras. Het systeem is vernieuwend op het gebied van toepassingen met kunstgras en combineert de positieve eigenschappen van kunstgras met de mogelijkheid tot bufferen en infiltreren van het regenwater. Hierdoor vangt de Drainbase het doorsijpelende hemelwater op, buffert het onder de tegel en laat het vervolgens infiltreren in de grond waardoor de duurzaamheid van uw kunstgras aanzienlijk wordt vergroot.

De Drainbase onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

  • Optimale lastenspreiding
  • Hoog waterbufferend vermogen: 30 liter water per m²
  • Uniek connectiesysteem
  • Doordachte anti-slip voorziening
  • Enorme flexibiliteit

Specificaties:

Materiaal: 100% gerecycleerd HDPE
Hoogte van de plaat: 30 mm
Tegelafmetingen: 60×60 cm (0,36 m²/stuk)
Gewicht per tegel: 917 gram (2,55 kg per m²)
Waterbufferingscapaciteit: 30 liter/m²

Optimale lastenspreiding

De Drainbase tegel bestaat uit een geïnverteerd dambordpatroon dat enerzijds een goede lastenspreiding naar de fundering en anderzijds een stabiel contactoppervlak voor het kunstgras garandeert. De bovenzijde bestaat uit een antislip-laag wat verschuiving van het kunstgras bemoeilijkt. De plaat wordt opgedeeld in 9 flexibele zones om in alle omstandigheden een maximaal contact met de ondergrond te blijven behouden.

Uniek connectiesysteem

Het connectiesysteem tussen de Drainbase platen onderling zorgt ervoor dat de platen kunnen krimpen en uitzetten binnen hun eigen afmetingen, zowel bij plaatsing in koude als warme temperaturen. Bij het systeem kunnen bijhorende bevestigingsdoppen worden geleverd die in de plaat kunnen worden geklikt. Deze dienen als basis voor het bevestigen van het kunstgras en het afboordingsprofiel.

Deze Drainbase zelf bekijken? Kom dan naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de Drainbase in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Breedte

400 cm

Kleur

Groen

Duurzaamheidscategorie

Groenverwerking

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.