Artikelcode: 2470 SKU: 2137819 Categorieën: , ,

Betonband 6x20x100 VB Grijs

 3,80 incl. btw per stuk

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Betonband 6x20x100 VB Grijs is ideaal voor het opsluiten van uw terras of tuinpad.

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Betonband 6x20x100 VB Grijs

De Betonband 6x20x100 VB Grijs is ideaal voor het afwerken van uw sierbestrating. Een betonband of opsluitband gebruikt u om de bestrating goed op te sluiten. Als bestrating niet goed wordt opgesloten, kan de bestrating namelijk verzakken.

Toepassingen Betonband 6x20x100 VB Grijs

Naast het opsluiten van bestrating, zijn betonbanden ook voor andere doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het scheiden van gras
  • Het afbakenen van een wandelpad met grind
  • Het voorkomen van kieren en gaten tussen uw tegels

Groot assortiment betonbanden

Steenvoordeel heeft een groot assortiment opsluitbanden van alle soorten, maten en kleuren. Voor ieder soort bestrating hebben wij een passende betonband. Kies betonbanden vanaf 8x20x100 cm voor de oprit en vanaf 5x15x100 cm voor terras en tuinpaden. Bekijk hier ons complete assortiment betonbanden.

Waar staat VB voor?

Betonbanden zijn er met twee soorten sluitingen: HD en VB. HD staat voor ‘Hol en Dol’, VB voor Visbek. Hieronder ziet u het verschil:

HD: Hol en Dol
HD: Hol en Dol
VB: Visbek
VB: Visbek

Verwerkingstips

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste afmeting kiest. Gebruik een betonband met minimale afmeting van 5x15x100 voor terras en tuinpad. Voor een oprit moet de kantopsluiting minimaal 8x20x100 cm zijn. Leg bij het plaatsen de buitenkant van de opsluitband gelijk aan een gespannen touwtje. Zorg er daarnaast ook voor dat de betonband 2 cm lager wordt geplaatst dan de bovenkant van de bestrating. Dit zorgt voor een betere afwatering en oogt mooi afgewerkt.

Grote showtuin in Ermelo

In onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo vindt u een groot assortiment betonbanden. Veel van onze betonbanden zijn uit voorraad leverbaar. Kom gerust eens langs, we helpen u graag.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel valt onder BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We kunnen u daardoor uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (bouw- en) tuinmaterialen. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of bel even naar 0341-352931.

Gewicht 27 kg
Afmetingen 100 × 6 × 20 cm
Kleur

Grijs

Lengte

100 cm

Breedte

6 cm

Hoogte

20 cm

Fabrikant

Excluton

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.