Aqua draintegel 30x30x8 Gris

 31,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen o.o.v.

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Aqua draintegel 30x30x8 Gris is een waterdoorlatende tegel waarmee u de oprit of parkeerplaats kunt voorzien van een milieuvriendelijke bestrating.

1,44 m2
11,52 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
Bijna 50 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Aqua draintegel 30x30x8 Gris

De Aqua draintegel 30x30x8 Gris is een waterdoorlatende tegel waarmee u de oprit of parkeerplaats kunt voorzien van een milieuvriendelijke bestrating. Een zeer goed alternatief voor traditionele betonstraatstenen of betontegels. Als gevolg van klimaatveranderingen hebben we steeds meer last van hevige regenval. Vooral in de stedelijke gebieden staan de straten steeds vaker blank waardoor veel overlast ontstaat. Daarnaast worden steeds meer tuinen voor het grootste gedeelte van bestrating voorzien. Onderhoudsvriendelijk maar slecht voor de waterhuishouding.
Hiervoor zijn de Aqua-draintegels een prima oplossing. De tegels lenen zich uitstekend als milieuvriendelijk alternatief voor dichte bestrating.
Het leggen van Aqua-draintegels is eenvoudig en snel te doen. De Aqua-draintegel kan een hoge belasting verdragen en is daardoor zeer geschikt voor uw oprit of bijvoorbeeld als pad of parkeerplaats.

Inzaaien met gras of vullen met grind

In de holtes van de Aqua-drain tegels kunt u eenvoudig aarde aanbrengen en vervolgens gras inzaaien. U kunt het oppervlak daarna gemakkelijk onderhouden met een grasmaaier. Daarnaast kunt u de holtes vullen met grind of split.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Aquadrain-tegels ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. U kunt de tegels dan op uw gemak vergelijken. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel maakt onderdeel uit van BouwPartner Pieper, een (h)echt familiebedrijf in Ermelo. We leveren al meer dan 40 jaar materialen aan talloze projecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw bouw- en tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bel naar 0341-352931.

Formaat

30×30 cm

Dikte

8 cm

Kleur

Grijs

Fabrikant

Excluton

Duurzaamheidscategorie

Waterpasserend

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van de postcode van het afleveradres.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

Nederland 0 - 55 km, gemeten vanaf de Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Nederland ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woon je op de Wadden en wil je een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland postcodes 40000 t/m 52999

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Duitsland overige postcodes

Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je binnen 1 werkdag bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Mocht het afleveradres alleen bereikbaar zijn via wegen waar beperkingen in de vorm van asdruk, afmetingen, geslotenverklaringen enz. gelden dan houden wij ons daaraan. In dat geval verzoeken wij om contact met ons op te nemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om aan te geven hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat jouw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoef je maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)
Pakketpost Duitsland op aanvraag

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als je geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als je wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.