Vormbak gevelstenen kopen voor uw woonhuis, garage of muur.

Filter producten Geen producten gevonden!
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Hoogte
Diameter
Formaat
Type
Maat
Kopmaat
Fabrikant
Collectie
Verwerking
Sorteer op

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Vormbak gevelstenen kopen voor uw woonhuis, garage of muur.

Vormbak gevelstenen geven een strakke uitstraling. Door het vlakke oppervlakte ziet het metselwerk er modern uit. Bij Steenvoordeel koopt u online diverse kleuren vormbak metselstenen en dat tegen een zeer lage prijs. Ook voor de renovatiemarkt vindt u bij Steenvoordeel geschikte stenen.

Vormbak gevelstenen

Vormbak gevelstenen hebben een strakke en vlakke vorm. In deze bakstenen ziet u geen nerven doordat de klei machinaal in de vormbakken wordt geperst. De overtollige klei wordt aan de bovenkant machinaal afgestreken.

De vormbakken worden van te voren bezand zodat de klei niet aan de vorm blijft kleven. Hierdoor zijn de stenen eenvoudig te lossen. 
De vormbaksteen heeft dus altijd 5 kanten met zand en 1 gladde kant.

Persoonlijk advies

Wilt u de stenen zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Kom dan eens naar onze showroom aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.

Contact met Steenvoordeel

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel. Bel naar 0341-352931 of stuur een e-mail naar info@steenvoordeel.nl. Wij helpen u graag verder!

Vind uw route naar Steenvoordeel