Reno Vormbak stenen kopen voor uw woonhuis of tuinmuur.

Bij BPG Pieper vindt u een uitgebreide sortering

Filter products No products found
Formaat
Maat
Kopmaat
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Hoogte
Type
Fabrikant
Collectie
Verwerking
Sorteren op
Filter products No products found
Order By
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Hoogte
Formaat
Type
Maat
Kopmaat
Fabrikant
Collectie
Verwerking
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Reno Vormbak stenen kopen bij Steenvoordeel.nl: stenen voor uw woonhuis, garage of tuinmuur.

Reno Vormbak gevelstenen geven een strakke uitstraling. Doordat deze steen dezelfde maat heeft als oudere stenen is deze zeer geschikt voor de renovatiemarkt. Bij Steenvoordeel koopt u online renovatie vormbak metselstenen en dat tegen een zeer lage prijs.

Reno vormbak

Reno Vormbak gevelstenen zijn vormbakstenen die speciaal voor de renovatiemarkt worden geproduceerd. Net als de gewone vormbakstenen hebben deze bakstenen een strakke en vlakke vorm. Doordat de vormen vooraf worden bezand heeft deze renovatiesteen 5 kanten met zand en 1 gladde kant. Deze metselsteen heeft ten opzichte van de gewone vormbaksteen een afwijkende dikte maat van 55 millimeter.

Persoonlijk advies

Wilt u de stenen zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Kom dan eens naar onze showroom aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij hebben ook regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen.

Contact met Steenvoordeel

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel. Bel naar 0341-352931 of stuur een e-mail naar info@steenvoordeel.nl. Wij helpen u graag verder!

Vind uw route naar Steenvoordeel