10

Geweldig en snel

Snelle levering en goed te bereiken En ze denken heel goed mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 16 oktober 2021
10

Topbedrijf

Van bestelling tot levering alles volgens afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 6 oktober 2021
10

Service is TOP

Wij hadden wat beschadigde tegels. Dit hebben wij gemeld en is super opgelost. Wij zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 6 oktober 2021
10

Makkelijk online besteld.

Snel geleverd en op de plaats waar ik wil!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 3 oktober 2021
10

bestelling was exact wat we verwacht hadden, super

goede kwaliteit en prima optijd geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfzijl - 28 september 2021
9

geweldig

De bereidheid om heel vlug te kijken hoeveel stapelstenen van de serie Kilimanjaro er waren, verraste mij zeer. Omdat deze stenen bij ons in de regio (Uden) niet zonder lang wachten te verkrijgen waren, ben ik bij Steenvoordeel uitgekomen. Fijn dat er mensen waren (Wijnand met name en zijn collega's) die waar er van een bepaalde kleur stenen te kort waren, mee dachten voor de oplossing. We hebben nu twee prachtige grote plantenbakken staan, waar we heel blij mee zijn. Namens mijn man en mij heel hartelijk bedankt. Nanneke en Wil Tjeertes Uden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 23 september 2021
10

Goede communicatie

Mijn bestelling was niet geheel op voorraad, steenvoordeel dacht mee over een alternatief als ik de stenen snel nodig zou hebben. Ik was bereid te wachten maar al binnen een week namen ze contact op dat ze alles van de fabrikant binnen hadden en dat ze konden leveren. Goede communicatie en snel leveren dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen - 23 september 2021
9

Professioneel, meedenkend en betrouwbaar.

Goede ervaring met dit bedrijf, ze denken mee, zijn vriendelijk en zijn direct bereikbaar. De levering was snel volgens de afspraken. De producten waren goed verpakt en zonder fouten met de hoeveelheid. Bezorging verliep vlekkeloos, de chauffeur heeft even de tijd genomen om de zware pallets op de gewenste plaats te zetten (was goed bereikbaar) al moest hij wel even zijn aanhanger voor ontkoppelen. Bedankt steenvoordeel team !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 20 september 2021
9

volgens afspraak geleverd

aardige chauffeur 1 klein puntje, was via mail afgesproken dat ik de datum zou horen van levering ging om donderdag of vrijdag dit was een maand voor de levering . maandag die week, zelf maar gebeld want niets gehoord konden mij toen wel meteen vertellen dat het donderdag werd . groet Roel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 20 september 2021
8

Goede levering

Een aantal maanden geleden bestrating besteld, was erg gemakkelijk. Daarbij aangegeven welke dag ik het wilde hebben en dat het na 12 uur moest ivm werk. Netjes een mail gekregen dat dat oké was. Echter op de dag van levering was de bezorger er al om 10 uur. Hij belde wel netjes om af te spreken waar die het kon neer zetten. Al met al dus niks aan de hand maar misschien is dit toch een puntje om te verbeteren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 16 september 2021
10

Snelle correcte levering

Chauffeur heel behulpzaam en vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 13 september 2021
10

Goede prijs, snelle service!

In twee dagen waren de stenen geleverd. Goedkoopste van NL met super kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 12 september 2021
7

Goede prijs/servie - 2 gebroken stenen

Goede Service en prijs voor de stenen. Bij de levering waren de onderste twee tegels (keramiek 60x60) gebroken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 9 september 2021
10

Super service

Tijdige levering, extra bestelling moeiteloos samengevoegd , vriendelijke hulp aan de telefoon. Goede kwaliteit stenen. Blij dat ik via jullie besteld heb.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kozen - 4 september 2021
10

Goed

Snelle levering en reactie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 2 september 2021
8

enorm klantvriendelijk

enorm klantvriendelijk, men neemt de tijd voor je, geeft een goede uitleg en aandacht. ik rij er graag naar toe, want ik ga er altijd vol tevreden vandaan met of zonder aankoop of bestelling. ik rijdt er graag naar toe, dat heb ik er graag voor over. ook de bezorging is naar volle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALMERE - 29 augustus 2021
7

Klantvriendelijk alleen planning laat te wensen over

Klantvriendelijk en ruim assortiment. Alleen het was fijn geweest als je een dag van tevoren gebeld wordt over de planning. Ik moest de dag van levering om 08.00 bellen en ze gaven door 2e deel van de ochtend. Ik vroeg tussen 10.00 en 12.00 en dat werd bevestigd. 5 minuten later belt de chauffeur dat die er met 10 minuten was. Planning kan beter. Verder alles top geregeld!

Reactie van het bedrijf

Beste Suzanne, Bedankt voor de review. Door reviews kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. In uw geval had onze enthousiaste chauffeur, in tegenstelling tot hetgeen wij hadden verwacht, ’s avonds al geladen i.p.v. de ochtend van levering. Dit was intern niet goed gecommuniceerd waardoor u verkeerd werd geïnformeerd over het tijdstip van levering. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben wij actie ondernomen om herhaling hiervan te voorkomen. Erg fijn dat u onze klantvriendelijkheid en ons ruime assortiment weet te waarderen én dat u ons bij anderen zult aanbevelen. Wij hopen dat de tuin mooi is geworden en u hier heel veel plezier aan zult beleven. Team Steenvoordeel

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerkerveen - 29 augustus 2021
10

Vriendelijk, klantvriendelijk en snelle service

In zeer korte tijd besloten om toch een border tijdens ons zomervakantie te maken. Na oriënteren op internet bij Steenvoordeel terecht gekomen. Blijkt via hun website dat ze vanaf maandag wegens vakantie niet leveren! Direct gebeld (donderdagmiddag). Krijg ik een heel vriendelijke meneer aan de lijn. Direct voorraad gecheckt. Geen probleem. Ze gingen direct inladen en morgen zou het geleverd worden. En inderdaad vrijdag door een zeer vriendelijk meneer gebeld,dat hij over een kwartier er zou zijn. Levering netjes op de aangeven plaatst gelost. Zeer tevreden met materiaal en service van bestelling t/m levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhoon - 10 augustus 2021
10

Goed geholpen

Na bestellen werd ik teruggebeld om artikelen te controleren. Met hulp en advies is de bestelling aangepast. Bedankt voor het mee denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoornsterzwaag - 10 augustus 2021
10

goede service en snelle levering, top!!!!!!

Alle producten netjes en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostburg - 9 augustus 2021
10

Superservice en snel geleverd

Duidelijke website, fijne telefonische klantenservice, heldere bestelmodule en snel geleverd. Aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 9 augustus 2021
10

top bv

goede ervaring zeker aangeraden voor iedereen loranovloeren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- heerle - 8 augustus 2021
10

Uitstekende services en mooie spullen!

Ben zeer goed geholpen en het zijn mooie spullen voor goede prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 3 augustus 2021
10

top service

Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen. Ik had 2 dagen na bestelling nog iets erbij willen hebben, dit was via de klantenservice makkelijk te regelen. Alles werd netjes op de bevestigde datum afgeleverd. Ben van tevoren nog gebeld dat de chauffeur onderweg was met ca. tijdstip van aankomst.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 2 augustus 2021
10

Gebeld, besteld online en heel snel ontvangen

Ik belde voor info. Nadat online besteld. Was binnen enkele dagen bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lelystad - 1 augustus 2021
10

Doen precies wat ze beloven.

Juiste prijs kwaliteit verhouding leveren binnen één week.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorthuizen - 23 juli 2021
8

Gewoon goed

Mijn ervaring is goed en als je op belt met een vraag word deze snel beantwoord
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Denbosch - 23 juli 2021
10

Zeer snelle keurige levering

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 19 juli 2021
8

Goed en betrouwbaar voor mooie prijs

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 18 juli 2021
8

goed bedrijf

Goede communicatie,bezorger netjes en vriendelijk.volgende bestelling ook via steenvoordeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Erica - 18 juli 2021
624 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10