Creatief met tuinhout

Nieuw op Steenvoordeel.nl: houtvoordeel. Een groot assortiment tuinhout, zoals Zweeds rabat, Douglas hout, geïmpregneerd hout en hardhout. U vindt bij ons palen, planken, regels, schaaldelen, rabat of tuinschermen. Wees creatief met tuinhout om de tuin van uw dromen maken!

Verschillende soorten hout

Onder de noemer van houtvoordeel hebben wij vele verschillende soorten hout gebundeld. Zo hebben wij Douglas hout: Douglas is de naam van een houtsoort, afkomstig van de douglasspar. Het spint is bleekbruin; het kernhout is roze-bruin: het kernhout is matig duurzaam (klasse 3-4).

Ook hebben wij geïmpregneerd hout en hardhout. Ons geïmpregneerde hout is KOMO en FSC gecertificeerd. Het is Noord Europees hout, nabehandeld, bevat weinig noesten en is onderhoudsvriendelijk. Het hardhout is ook FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. Het belangrijkste is dat het duurzaam hout is!

Creatief met tuinhout - Steenvoordeel.nl

Voor de echte doe-het-zelver!

Heel leuk natuurlijk waar uit hout vandaan komt en wat de belangrijkste kenmerken zijn, maar het belangrijkste is natuurlijk wat u ermee gaat doen! Een schutting is vrij eenvoudig zelf gemaakt, maar heeft u al eens gedacht aan een hout-beton schutting? Omdat het hout op een betonplaat wordt geplaatst gaat de schutting veel langer mee; het hout raakt namelijk de grond niet en dat vergroot de levensduur aanzienlijk!

Overkappingen en buitenverblijven bouwen

Of als u een echte uitdaging wilt, ga dan voor een overkapping voor uw terras of een heus buitenverblijf in uw tuin. Zorg van te voren voor een goed plan en laat u goed voorlichten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Maar ook als u het werk uitbesteed: kies zelf uit welk hout u wilt gebruiken, want u moet er tegen aan kijken!

Beginnen uw handen al te jeuken en wilt u aan de slag? Wij wensen u veel succes. Wilt u voordat u gaat beginnen meer informatie of persoonlijk advies over tuinhout? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Bel even naar 0341-352931 of stel online uw vraag aan onze medewerkers.