Filter producten Toont 1 - 24 van 526 resultaten
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Formaat
Fabrikant
Collectie
Verwerking
Sorteer op
Filter producten Toont 1 - 24 van 526 resultaten
Sorteer op
Kleur
Lengte
Breedte
Dikte
Formaat
Fabrikant
Collectie
Verwerking
SALE
 34,95 incl. btw per m2
SALE
 34,95 incl. btw per m2
SALE
 34,95 incl. btw per m2
SALE
 34,95 incl. btw per m2
SALE
 34,95 incl. btw per m2
 47,95 incl. btw per m2
SALE
 34,95 incl. btw per m2
 63,95 incl. btw per m2
 94,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2
 40,95 incl. btw per m2
 36,95 incl. btw per m2
 47,95 incl. btw per m2
 29,95 incl. btw per m2
 96,95 incl. btw per m2
 85,95 incl. btw per m2
 41,50 incl. btw per m2
SALE
 49,95 incl. btw per m2
 85,95 incl. btw per m2
 41,95 incl. btw per m2
 43,95 incl. btw per m2
 84,95 incl. btw per m2

Terrastegels kopen voor uw tuin, terras of oprit

Op Steenvoordeel vindt u een uitgebreid assortiment terrastegels in allerlei formaten, designs, materialen en prijsklassen. Wat u ook zoekt, wij hebben dé tegel voor in uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor betontegels, natuursteen tegels of Oud Hollandse tegelsWilt u absolute topkwaliteit? Ga dan voor keramische terrastegels.

Terrastegels onderhouden

Houd uw terrastegels altijd schoon van zand, grind, aarde, bladeren, vogelpoep, vet, olie en andere soorten van vervuiling. Deze kunnen namelijk zeker op betontegels beschadigingen en/of vlekken veroorzaken die niet meer te herstellen of te verwijderen zijn. Zelfs de meest hoogwaardige impregneermiddelen en/of coatings zijn niet opgewassen tegen bovengenoemde vervuiling. Wilt u geen risico op vlekken of krassen? Dan kunt u het beste kiezen voor keramische terrastegels.

Over Steenvoordeel

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Kom eens langs in onze showtuin

Wilt u onze tuintegels zelf bekijken en ontvangt u graag persoonlijk advies? Kom dan eens naar onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wij helpen u heel graag, de koffie staat al voor u klaar!

Contact met Steenvoordeel

Heeft u vragen over onze producten of services? Neem dan even contact met ons op via onze website of bel naar 0341-352931.

populaire series uit ons assortiment

TRE van Redsun

TRE bestaat uit keramische terrastegels van 3 cm dik. De tegels hebben bijzonder fijne eigenschappen. Ze zijn maatvast, krasvast, en uitermate vriendelijk in onderhoud en kunnen rechtstreeks op een zandbed gelegd worden.

GeoCeramica van MBI

MBI is razend populair. De producten van dit merk zijn wekelijks op televisie te zien in tuinprogramma’s. Eén van de bekendste collecties is GeoCeramica. Met de betonnen ondergrond en een keramieke bovenlaag is de GeoCeramica-tegel uniek.

GeoStretto

De GeoStretto-tegels zijn voorzien van een dubbele beschermlaag. De tegel is hierdoor nog beter verdicht en de kleur komt beter tot uiting. Bovenal krijgen de tegels er een mooie glans van! GeoStretto-tegels zijn erg prettig om met blote voeten op te lopen.

Schellevis

Schellevis is één van de meest gezochte leveranciers op onze website. De producten hebben een unieke uitstraling en de Oud Hollandse Tegels hebben een geweldige reputatie. Vooral de tegels van 100×100 cm en groter zijn geliefd.

Keramische terrastegels

Keramische tegels zijn voor buiten-, maar ook binnen-gebruik. De tegels hebben de uitstraling van natuursteen of hout en zijn bovendien zout-, vuil- en vorstbestendig!  Dit zijn tegels waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Catwalk

Met Catwalk tegels haalt u kwaliteit in huis tegen een zeer vriendelijke prijs. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en dankzij een speciale behandeling zijdezacht. Ideaal als u buiten graag op blote voeten loopt. Verkrijgbaar in diverse maten en designs.

Garden Suite

Onze Garden Suite terrastegels zijn perfect voor het aanleggen van een terras met een moderne uitstraling en een hoog voetcomfort. De tegels zijn onderhouds-vriendelijk en vorstbestendig en daardoor ook ideaal voor de openbare ruimte. 

Design Square

De Design Square is een mooie en strakke budgettegel van Kijlstra die het prachtig doet in moderne tuinen. De tegel heeft een dichte toplaag, maar is niet geïmpregneerd waardoor deze tuintegel een zeer gunstige prijsstelling heeft.