Keigrassteen grijs (B-klasse)

 19,95  14,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De keigrassteen heeft een nostalgisch uiterlijk en een profiel waar ruimte tussen zit. Deze ruimte kan naar keuze worden opgevuld met gras, split of een andere vulling.

Deze keigrassteen valt in de B-klasse. Dit betekent dat de oppervlakte van de steen ruwere plekken kan vertonen maar dat dit geen enkele invloed heeft op de constructieve eigenschappen van de steen. Zodra het gras door de keigrassteen groeit, zijn de ruwe plekken nog nauwelijks zichtbaar.

1,21 m2
9,68 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Keigrassteen 45x45x10 grijs (B-klasse)

Deze keigrassteen is een zeer fraai alternatief voor de bekende grastegel. Het is een betonelement met een nostalgisch uiterlijk en een profiel waar ruimte tussen zit. Deze ruimte kan naar keuze worden opgevuld met gras, split of een andere vulling. Ondanks zijn nostalgische uiterlijk voldoet de keigrassteen ook aan moderne eisen en bouwwijzen.
De stenen zijn daardoor zowel zeer goed toepasbaar in moderne woon- en werkgebieden als in gebieden die van historisch belang zijn.

B-klasse

Deze keigrassteen valt in de B-klasse. Dit betekent dat de oppervlakte van de steen ruwere plekken kan vertonen maar dat dit geen enkele invloed heeft op de constructieve eigenschappen van de steen. Zodra het gras door de keigrassteen groeit, zijn de ruwe plekken nog nauwelijks zichtbaar.

Vulling

De ruimte tussen de keitjes van de keigrassteen kan worden opgevuld met grond en graszaad. Er ontstaat dan een groene, natuurlijke oppervlakte die door de keigrassteen ook zeer geschikt is als oprit. Wil je een solide constructie creëren dan kan de ruimte tussen de keitjes worden opgevuld met bijvoorbeeld een gekleurde splitsoort. Hierdoor ontstaat een duurzame, natuurlijke en onderhoudsarme bestrating met een strakke uitstraling.

Drainage

Met de huidige klimaatveranderingen wordt het afvoeren van regenwater een steeds belangrijkere factor bij het kiezen van bestrating. De keigrasstenen hebben zeer goede drainage-eigenschappen en zijn daardoor zeer goed toepasbaar op plaatsen (paden, pleinen, parkeerplaatsen, inritten) waar problemen met de afvoer van oppervlaktewater kan ontstaan.

De keigrassteen onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

  • Solide ondergrond
  • Natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam
  • Goede afwatering
  • Hoge verkeersbelasting

Deze keigrassteen zelf bekijken? Kom dan naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de keigrassteen in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Lengte

45 cm

Breedte

45 cm

Dikte

10 cm

Kleur

Grijs

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.