Grindplaat 120x100x3 zwart

 9,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Een hoogwaardige grindplaat, vervaardigd uit PP (Polypropyleen) en voorzien van zeer sterk, 100% verlijmd anti-worteldoek. De grindplaten zijn vorstbestendig en door de structuur geschikt voor loop-, fiets- en licht autoverkeer.

ADVIES!
Momenteel zijn de voorraden bij de fabrikanten minder stabiel. Hierdoor kan de aangegeven levertijd afwijken. Wij adviseren om vóór bestellen contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te checken en, indien nodig, een alternatief te bepalen. 0341 352931 óf info@steenvoordeel.nl

1,20 m2
1,20 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Grindplaat 120x100x3 zwart

Een grindplaat 120x100x3 zwart, vervaardigd uit PP (Polypropyleen) en voorzien van zeer sterk, 100% verlijmd anti-worteldoek. De grindplaten zijn vorstbestendig en door de structuur geschikt voor loop-, fiets- en licht autoverkeer. Gevuld met siergrind zorgt deze plaat voor een zeer stabiele ondergrond voor opritten, parkeerplaatsen, terrassen en wandelpaden. Doordat het grind zich vastzet in de honingraatstructuur kunnen er geen verzakkingen of verschuivingen ontstaan. U behoudt dus een mooi egaal oppervlak en voorkomt kuil- of spoorvorming. Terrasstoelen zakken niet meer weg en grindpaden zijn perfect begaanbaar met hoge hakken, een fiets en een rolstoel. Dankzij de hoge waterdoorlaatbaarheid behoren plassen bovendien tot het verleden.

Eigenschappen:

  • Gemaakt van vorstbestendig PP
  • Geschikt voor loop-, fiets- en licht autoverkeer.
  • Zeer elastisch
  • Voorzien van anti-worteldoek aan de onderzijde
  • Geen plassenvorming, uitstekende waterdoorlatendheid
  • Geschikt voor grindformaten tot 25 mm en splitformaten tot 20 mm

Waarom grindstabilisatie toepassen?

  • Zeer snel te plaatsen
  • Geen afwateringssyteem nodig
  • Ecologisch, functioneel en economisch

Meer informatie?

Twijfelt u nog over de toepassing van grindplaat 120x100x3 cm? Neem dan gerust even contact met ons op via de website, of bel gelijk naar 0341-352931. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons filiaal aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo.

Steenvoordeel: onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf dat al ruim 40 jaar materialen levert aan grote en kleine bouw- en tuinprojecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw materialen.

Maat

120×100 cm

Dikte

3 cm

Kleur

Zwart

Plaatsingsvoorschriften

- Voorzie een afboording die minstens 2 cm hoger is dan de lege plaat
- Fundering met gebroken steenpuin (0/32 naargelang belasting):
   > Lichte belasting 5 à 10 cm
   > licht verkeer 15 à 20 cm
- Plaats de stabilisatieplaat en vul met siergrind of split(5/25)
- Dek het geheel af met een laag van minstens 2 cm siergrind of split
- Maximum hellingsgraad 15%

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.