SKU: 32484 Categorieën: , , ,

GeoTravertino Tops 60x60x4 Pavullo

 37,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De GeoTravertino Tops 60x60x4 Pavullo is voorzien van Protection Plus factor 30 en is zeer geschikt om met blote voeten op te lopen, dankzij Footcomfort®.

2,16 m2
15,12 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

GeoTravertino Tops 60x60x4 Pavullo

Het levendige uiterlijk van travertin wordt veroorzaakt door takjes en bladeren die verteren op de bodem van een warmwaterbron. Deze laten de typische travertintextuur na op kalkstenen die op de bodem liggen. Helaas zijn deze stenen met de typische poriën ongeschikt als bestratingsmateriaal. Om toch te kunnen genieten van dit kunststukje van de natuur hebben we de travertinstructuur vereeuwigd binnen de serie GeoTravertino. Nieuw is de Tops serie van slechts 4 cm dik. Deze tegels zijn door hun gewicht en dikte ideaal voor terrassen en paden. De GeoTravertino Tops 60x60x4 Pavullo is voorzien van Protection Plus factor 30 en is zeer geschikt om met blote voeten op te lopen, dankzij Footcomfort®.

GeoTravertino: Protection Plus factor 30

MBI heeft de terrastegels uit de GeoTravertino-collectie voorzien van Protection Plus Factor 30. Deze factor heeft een dubbele beschermlaag, maar deze laag wordt na 24 uur over de toplaag aangebracht. Het gevolg hiervan is dat de tegel nog beter verdicht is en de kleur nog beter tot uiting komt. Bovenal krijgen de tegels er ook nog eens een mooie glans van! Sierbestrating met deze beschermingsfactor is makkelijker te reinigen. Bijkomstig voordeel is dat de lichte glans een chique uiterlijk geeft aan de tegels. Dit zijn de voordelen van deze beschermingslaag op een rij:

  • Kleurvast
  • Krasvast
  • Minder vuilopname
  • Lichte glans
  • Relatief makkelijk te reinigen
  • Betere bescherming tegen vorst en dooizout
  • Kan ook beter tegen zonlicht en hitte
  • Nog beter beschermd tegen bloemsappen, zout, bakvetten etc.

Onderhoud

De tegels in de GeoTravertino-serie zijn voorzien van een toplaag waardoor ze eenvoudiger schoon te houden zijn. Maar let op: betontegels hebben altijd onderhoud nodig. Producten die in weer en wind liggen moet u regelmatig schoonmaken. De meest eenvoudig te onderhouden terrastegels zijn van keramiek. Bekijk hier de collectie GeoCeramica.

Over MBI: duurzame sierbestrating

MBI produceert sierbestrating met respect voor de mens en het milieu. De laatste tien jaar heeft het familiebedrijf grote stappen gezet. Dit zorgde al voor een vermindering van de ecologische voetprint met meer dan 70%. Denk bijvoorbeeld aan het produceren op groene stroom of het verwerken van secundaire en gerecyclede grondstoffen in plaats van primaire grondstoffen. MBI heeft als doelstelling om de meest duurzame sierbestrating van Nederland te produceren.

Kom naar onze showtuin in Ermelo

U vindt de GeoTravertino-tegels van MBI ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Twijfelt u over bijvoorbeeld de kleur van de GeoTravertino Tops 60x60x4 Pavullo, of wilt u meer weten over het aanleggen van een terras of oprit? Kom dan vooral eens langs. U kunt de tegels dan op uw gemak vergelijken. Wij beantwoorden graag uw vragen, de koffie staat klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een familiebedrijf in Ermelo. We leveren al meer dan 40 jaar materialen aan talloze projecten in heel Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, of bel 0341-352931.

 

Gewicht 88.96 kg
Afmetingen 60 × 60 × 4 cm
Lengte

60 cm

Breedte

60 cm

Dikte

4 cm

Fabrikant

MBI

Kleur

Grijs

Collectie

GeoTravertino

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.