Artikelcode: 34042 SKU: 28942 Categorieën: , ,

Classica Vormbak Getrommeld Nostalgie WS UWF65 Zwart Bruin Onbezand

 59,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Classica Vormbak Getrommeld Nostalgie WS UWF65 Zwart Bruin Onbezand is een getrommelde sortering uit de Classica-serie van Wienerberger. Met de Classica straatbakstenen van Wienerberger krijgt uw tuin een tijdloze uitstraling.

 Stuks per m2 98
 Stuks per pallet 960

Informeer naar onze actuele voorraad & levertijd!

0,82 m2
9,79 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Classica Vormbak Getrommeld Nostalgie WS UWF65 Zwart Bruin Onbezand

De Classica Vormbak Getrommeld Nostalgie WS UWF65 Zwart Bruin Onbezand is een getrommelde sortering uit de Classica-serie van Wienerberger. De Norton Nostalgie is verkrijgbaar in UWF65 en UDF65. De kleur van de steen kan afwijken van de getoonde afbeelding. Kom gerust eens langs in onze showtuin om de steen te bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar voor een professioneel advies.

Tijdloos en klassiek; de Classica-serie van Wienerberger

Met de Classica straatbakstenen van Wienerberger krijgt uw tuin een tijdloze uitstraling. De Classica-serie eist de aandacht niet op en blijft wat op de achtergrond. Zo krijgen uw andere tuinelementen de ruimte om te schitteren. Past erg mooi bij een tuin met veel beplanting en symmetrische vormen, maar combineert ook goed met strakke en moderne elementen.

Wat betekent ‘vormbak’?

Bij een vormstraatbaksteen wordt de klei machinaal in de vormbakken geperst. De klei wordt aan de bovenkant afgestreken. De vormbaksteen is strak van vorm en heeft een regelmatig oppervlak. De Classica Nostalgie is getrommeld, wat de steenn een authentiek en doorleefd uiterlijk geeft.

Gebakken bestrating: een authentieke uitstraling

Gebakken bestrating wordt ieder jaar mooier. Wilt u direct al een authentieke look voor uw oprit, tuinpad of terras? Kies dan voor een getrommelde baksteen van Wienerberger. Denk ook eens aan gedurfde combinaties met strakke en moderne elementen in je tuin. Verrassende contrasten maken een tuin spannend.

Over Wienerberger: duurzame bouwmaterialen

Wienerberger biedt graag zekerheid. Daarom is alle bestrating van Wienerberger door onafhankelijke instanties getoetst op duurzaamheid. Daarbij is gekeken naar de afstand die grondstoffen afleggen, de transportwijze, de samenstelling, de productiewijze, het onderhoudsniveau en de levensduur van de bakstenen. De straatbakstenen hebben het DUBOkeur keurmerk gekregen. Wienerberger heeft met het DUBOkeur een keurmerk in handen waarmee wetenschappelijk en onafhankelijk kan worden aangetoond dat de straatbakstenen op het gebied van milieu en gezondheid een duurzaam bouwmateriaal zijn voor bestrating.

Steenvoordeel: showtuin in Ermelo

U vindt de Classica Vormbak Getrommeld Nostalgie WS UWF65 Zwart Bruin Onbezand in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. U kunt daar ons assortiment gebakken bestrating van Wienerberger op uw gemak vergelijken. Onder het genot van een bakje koffie voorzien wij u graag van advies over aanschaf, aanleg en onderhoud. Onze showtuin is zeven dagen per week geopend, ook op feestdagen. Wilt u graag advies van onze medewerkers? Bezoek de showtuin dan even binnen onze openingstijden. Wij helpen u graag!

Onderdeel van BouwPartner Pieper

Steenvoordeel maakt onderdeel uit van BouwPartner Pieper, een echt familiebedrijf in Ermelo dat al meer dan 40 jaar bouwmaterialen levert aan bouw- en klusprojecten in Nederland. We weten waar we over praten en kunnen u prima adviseren over de aanschaf van uw (tuin)materialen. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bellen mag ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

 

 

Lengte

20 cm

Breedte

5 cm

Dikte

6,5 cm

Fabrikant

Wienerberger

Kleur

Bruin, Zwart

Collectie

Classica

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BouwPartner Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BouwPartner Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 950,- € 47,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.950,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.950,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België
Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-
Duitsland
Alle bestellingen op aanvraag

Bezorgen in één levering!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvangt u binnen 24 uur bericht voor welke dag de levering staat gepland. Daarbij is rekening gehouden met welke vrachtwagen het afleveradres bereikbaar is.

Op de dag van levering neemt onze chauffeur telefonisch contact op om u te informeren hoe laat hij verwacht op het afleveradres te zijn.

Omdat uw bestelling in één levering met ons eigen vervoer wordt bezorgd hoeft u maar één keer thuis te zijn en kunnen wij de bezorgkosten laag houden.

Volvo Combi transport Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout mee bestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. De volledige order dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging tot ontbinding te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van de order te retourneren.
Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden.
Lees hier meer over retourneren.