SKU: 27824 Categorieën: , , ,

Betontegel 50x50x4 Antraciet HK

 15,50 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan afwijken van de kleur op de foto.

De Betontegel 50x50x4 Antraciet HK is een goede keuze wanneer u een strakke, simpele én functionele tegel wilt voor uw tuin. Deze tegel is oersterk en betaalbaar.

Per stuk te koop. 1 tegel = 0,25m2

0,25 m2
7,00 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Betontegel 50x50x4 Antraciet HK

Een mooie, sterke betontegel voor uw tuin. De Betontegel 50x50x4 Antraciet HK is een goede keuze wanneer u een strakke, simpele én functionele tegel wilt voor uw tuin. Deze tegel is oersterk en betaalbaar. Combineer de tegel bijvoorbeeld met split of grind voor meer variatie in uw tuin.

Gebruikte afkortingen

De HK in de productnaam staat voor handelskwaliteit. Handelskwaliteit betekent dat de tegel niet gecertificeerd is (zoals een KOMO-tegel dat wel is), maar wel van uitstekende kwaliteit.

Goed om te weten:

  • Alle vermelde afmetingen zijn circa. De mogelijkheid bestaat dat de aangegeven maten enigzins afwijken. Meet voor aankoop het product op als u strikt gebonden bent aan bepaalde afmetingen. De fabrikant kan achteraf namelijk geen klachten hierover behandelen.
  • Betonproducten kunnen gevoelig zijn voor witte uitslag. Dit is een natuurlijke reactie die op den duur vanzelf verdwijnt.
  • Het is altijd handig om een kleine hoeveelheid materiaal extra te bestellen. Als er stenen breken tijdens het straten, dan zit u nooit zonder. En zo kunt later ook nog materialen vervangen als dat nodig is.

Showtuin in Ermelo

Twijfelt u nog over de Betontegel 50x50x4 Antraciet HK? U vindt de bestrating van Kijlstra ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Kom gerust eens kijken. Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u uitgebreid advies geven over de aanleg en aanschaf van uw bestrating. De koffie staat al voor u klaar!

Steenvoordeel: onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze grote en kleine bouw- en tuinprojecten in Nederland. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via de website, of bel gelijk naar 0341-352931. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.

 

Afmetingen 50 × 50 × 4 cm
Lengte

50 cm

Breedte

50 cm

Dikte

4 cm

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Kleur

Antraciet

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.