Antieke Trommelsteen BSS 6cm Siepatico Antiek Gebakken

 19,95 incl. btw per m2

Levertijd: 2-5 werkdagen

Let op! De werkelijke kleur kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto.

Iedereen kent ze wel: die mooie, gebakken klinkers die je dat fijne en nostalgische gevoel geven. Deze Antieke Trommelsteen BSS 6cm Siepatico Antiek Gebakken lijkt daar als twee druppels water op, maar toch is deze steen gemaakt van beton.

0,82 m2
11,48 m2
0,00 m2
0,00
0,00
0,00

Daarom bestelt u bij Steenvoordeel:

 Bestel eenvoudig in 2 minuten
 Meer dan 40 jaar ervaring
√ 98% zou weer bij ons bestellen
√ 14 dagen bedenktijd
√ Fabrieksgarantie tot wel 10 jaar

Handig om bij te bestellen

Over dit product

Antieke Trommelsteen BSS 6cm Siepatico Antiek Gebakken

Iedereen kent ze wel: die mooie, gebakken klinkers die je dat fijne en nostalgische gevoel geven. Deze Antieke Trommelsteen BSS 6cm Siepatico Antiek Gebakken lijkt daar als twee druppels water op, maar toch is deze steen gemaakt van beton. Je kunt deze stenen gebruiken voor allerlei soorten toepassingen en ze combineren met andere materialen uit ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een mooie strakke tuintegel.

Diverse kleuren en formaten antieke trommelstenen

Het assortiment antieke trommelstenen bestaat uit de kleuren Mangaan, Moderno, Antraciet, Groninger Bruin, Musselkalk, Nieuw Veendam, Oud Veendam en Siepatico. Het zijn prachtige, warme kleuren die een antiek en nostalgisch tintje aan uw tuin geven. De Antieke Trommelstenen zijn bovendien in diverse formaten te verkrijgen.

Meer informatie of de Antieke Trommelsteen zelf bekijken?

Kom dan gerust eens langs in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. We geven u graag advies over de keuze of verwerking van trommelstenen of andere soorten bestrating. De koffie staat al voor u klaar, u bent van harte welkom!

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.

Afmetingen 21 × 10.5 × 6 cm
Lengte

21 cm

Breedte

10,5 cm

Dikte

6 cm

Kleur

Bont

Collectie

Antieke Trommelsteen

Fabrikant

Kijlstra Bestrating

Bezorgen en retourneren

Steenvoordeel hanteert verschillende verzendkosten afhankelijk van het afleveradres (gerekend vanaf BPG Pieper te Ermelo), het soort artikelen en het totaalbedrag van de bestelling: In de 'Winkelwagen' worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van uw postcode.

Bezorgkosten zware en grote artikelen

0 - 55 km, gemeten vanaf BPG Pieper, Oude Telgterweg 290 te Ermelo

Bestelling boven € 750,- gratis verzending
Bestelling t/m € 750,- € 42,50

Ca. 55 km – rest van NL, m.u.v. Wadden*

Bestelling boven € 1.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 1.500,- € 95,-

* Woont u op de Wadden en wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan even contact met ons op.

België

Bestelling boven € 2.500,- gratis verzending
Bestelling t/m € 2.500,- € 175,-

Let op!

Vanwege de maatregelen rond het corona virus is op dit moment levering in België veelal niet mogelijk. Wilt u toch uw materialen bij ons bestellen neem dan even telefonisch of via mail contact met ons op. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden op dat moment zijn.

Alvast bedank voor uw begrip.

Let op: Over het transport

Uw bestelling wordt geleverd met een vrachtwagen. Deze vrachtwagen weegt 50 ton en is 18 meter lang. Sommige afleveradressen zijn niet of beperkt bereikbaar met een vrachtwagen van dit formaat. Twijfelt u of uw adres goed bereikbaar is? Neem dan even contact op met de medewerkers van Steenvoordeel; in overleg met u bespreken wij graag de juiste manier van aanpak.

Lange trailer BPG Pieper | Steenvoordeel

Kleine artikelen

Pakketpost Nederland bij bestelling boven € 175,- gratis verzending
Pakketpost Nederland bij bestelling t/m € 175,- € 9,95 (incl.btw)
Pakketpost België € 18,- (incl.btw)

Voor kleine artikelen zoals voeggereedschap, lijm of kit, rekenen wij € 9,95 verzendkosten (incl. btw) in Nederland en € 18,- voor België als u geen grote of zware producten zoals bestrating of tuinhout meebestelt. Deze verzendkosten vervallen als u wél grote en/of zware producten meebestelt, dan gelden de standaard bezorgkosten.

Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Lees hier meer over retourneren.