Hout-beton schutting

Wilt u een zeer duurzame schutting plaatsen bouw deze dan met houten tuinschermen en betonnen palen en platen.

Filter producten Alle producten 12 resultaten
Kleur
Lengte
Breedte
Hoogte
Kopmaat
Sorteren op
Vanaf  17,95 per stuk
 13,25 per stuk
Vanaf  17,95 per stuk
Vanaf  29,95 per stuk
Vanaf  19,95 per stuk
 16,95 per stuk
 16,95 per stuk

Hout-beton schutting

Wilt u een zeer duurzame schutting plaatsen bouw deze dan met houten tuinschermen en betonnen palen en platen. De gladde betonnen palen en onderplaten hebben een natuurlijk, industriële uitstraling en staan garant voor een duurzame en oersterke schutting. De palen zijn in meerdere kleuren leverbaar en reeds voorzien van voorgeboorde gaten en sleuven voor de betonplaten. Hierdoor is montage zeer eenvoudig. De palen zijn voorzien van diamantkop of ronde kop. Omdat de houten tuinschermen vrij van de grond worden gemonteerd komt het hout niet direct in contact met de grond en kan het vocht er niet direct intrekken. Dit maakt deze tuinafscheiding zeer duurzaam. Wilt u de schutting extra stevig maken dan kunt u de betonnen palen in beton storten. Om te voorkomen dat water van bovenaf in de tuinschermen trekt kunnen deze worden voorzien van een houten afdeklat.

Showtuin in Ermelo

De betonpalen en platen vindt u ook in onze showtuin aan de Oude Telgterweg 290 in Ermelo. Wilt u onze tuinmaterialen op uw gemak vergelijken? Kom dan gerust eens langs, we helpen u heel graag verder en de koffie staat voor u klaar.

Onderdeel van BPG Pieper

Steenvoordeel is onderdeel van BPG Pieper in Ermelo, een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar materialen levert aan talloze bouw- en klusprojecten in heel Nederland. We weten daarom precies waar we over praten en kunnen u uitstekend adviseren over de aanschaf van uw tuinmaterialen. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Bellen mag uiteraard ook, ons telefoonnummer is 0341-352931.